• SAVJETI

    Monday, January 30, 2017

    Prednosti pamučne odjeće ?!

    Svijetu koristi pamuk više od bilo koje druge prirodne tkanine i to prvenstveno uzgaja i koristi kako bi tkanina. Druge dijelove biljke pamuka su stavili dobro iskoristiti i koriste se u proizvodnji hrane, plastike i proizvoda od papira, prema nacionalnim pamuk Vijeća države. Pamuk je prirodni proizvod i zbog načina na koji je dizajniran i proizveden u odjeću, ima mnoge prednosti, kao što su sposobnost kontrolirati vlagu, zaštititi, osigurati udobnost i to je također sobe s antialergijskom, vremenske utjecaje i izdržljive tkanine.

    Kontrola vlage

    Pamučna tkanina je disanje i prenosi vlagu od tijela i je upija i uklanja tekućinu iz kože, poput ručnika, prema Cotton Incorporated. Pamuk možete ostati ugodno dok vježbate, čuvanje vlage iz zgrade između kože i odjeće. Međunarodni Forum za pamuk promocija navodi da pamuk može potrajati do jedne petine svoje težine u vodi prije osjećaj vlage.

    Izolacija

    Pamuk odjeća štiti od od vrućine ljeti i hladnoće zimi pruža toplinsku izolaciju kao pamučne tkanine zamke zraka između tkanine vlakna. Pamučnog vlakna u koži držati tkaninu od kože, dodatno omogućavaju više zraka biti zarobljen između kože i tkanine koja pomaže izolaciju i udobnost.
    Udobnost
    Pamuk odjeća je mekana i lako se proteže što je udobna tkanina nositi. Zbog svoje mekoće i udobnosti, to se često koristi u donje rublje i Boxera, prema International Forum za pamuk promociju.
    Sobe s antialergijskom
    Pamučne tkanine rijetko uzrokuje alergijske reakcije i nose pamuk se često preporučuje za one koji imaju alergije kože, ističe Cotton Incorporated. Jer pamuk je protiv alergijski i ne nadražuje kožu, koristi se u medicinskim proizvodima poput zavoja i gaza i je tkanina izbor kada je u pitanju odjeća za bebe.
    Otporno na vremenske uvjete
    Pamučne tkanine mogu lako proizvesti u otporan odjeće kroz izgradnju i dorada tkanina. Na primjer, pamuk može biti donesena u uske, guste tkanina s vremenskim odbijanje završiti na čine vodootporna odjeća, ali pamučne tkanine zadržava svoje udobnosti i prozračnosti.

    Trajnost

    Pamuk je visoke zatezne čvrstoće, što je jak, izdržljiv i manje vjerojatno da će parati i suza. 30 posto je jači kada je mokro, izdržati više pranja u vrućoj vodi.

    No comments:

    Post a Comment

    loading...
    loading...

    Fashion

    loading...

    Beauty

    Travel